torsdag 29 oktober 2009

Kurs, jobb o kärringhelg!

Veckorna går fort, redan torsdag! Denna veckan har Soja varit med husse på jobbet två dagar o det har gått jättebra..hon e allt lite trött när dom kommer hem efter fyra....jobbigt att jobba heltid tycker Soja;). I tisdags var det kurs igen, shit va kul det är! I Tisdags jobbade vi med moment för att gynna apportering, bakbenskontroll, nytt sätt att träna snabba ställnaden m.m. m.m. Ett riktigt boxerpass va d:)! Förhoppningsvis blir det en fortsättning efter att denna kurs är slut och då en tävlingskurs. Förhoppningsvis blir det en specialdesignad kurs för oss som vill som gått på den här kursen o d vore ju riktigt lyxigt o framförallt sjukt kul o nyttigt!!!

I helgen åker jag till Anna i Limmared. Har inte berättat nåt för soja för hon skulle bli skitsur för hon ska nämligen stanna hemma hos husse. Är inte van att vara ifrån soja så länge, hon är nästan alltid med mig men jag har ju alltid Grappa att pussa på om abstinensen blir för stor....hon är visserligen en krokodil;) men det går nog att pussas lite ändå:). Helgen ska bestå av en massa tjötande, säkert lite vin, shopping i ullared...en riktig kärringhelg alltså.....så jag tror Soja har det bättre hemma hos husse...hehe!

Imorgon bitti ska vi möta upp Madde o gå en riktigt lång morgonpromenad....ytterliggare lite tjejsnack alltså.....men då ska ju Soja givetvis med....passar nog på att träna lite då oxå så att hon är lite påfylld inför myshelgen med husse!!

Ha en skön helg!

2 kommentarer:

A Beautiful Day sa...

Men å vad (hysteriskt) roligt med Ullared!
ha så kul och akta dig för folk som kör på fotknölarna med kundvagnen!kram på dig lilla kärringen

Madde sa...

Fatta att vi promenixa i 1,5 timme. GÖTT! Tack för du handla åt mig på Gk´s. puss