torsdag 8 oktober 2009

Kurstillfälle 1

Nu är klickerklokkursen igång! I Tisdags var första tillfället med 3 timmars teori. Jätteintressant och roligt, mycket att ta in, riktigt bra funderingar m.m m.m. Givetvis blev det mycket info på en och samma gång men mycket faller nog på plats när man får börja med den praktiska delen. På Tisdag är det dax igen o då kör vi med vovvarna....ser verkligen fram emot detta...känns hittills som att detta passar soja o mig som handen i handsken! To be continued....!!
Här hemma är det så tomt o tyst. Soja sover hos en kompis inatt. Imån ska hon vara hos måns när ja har praktik o patrik jobbar o måns husse passade på att hämta upp henne ikväll när han ändå var inne i stan. Måns bor ju numera på landet o har massa mark at springa på så hon kommer nog ha det toppen. Konstigt att sova utan henne men hon kommer nog inte sakna oss....hon har ju Måns att sova sked med!

Ännu en tidig morgon imån med heldag på praktiken sen blir det en skön och efterlängtad helg! Är sugen på att spåra lite....hoppas på bra väder....blir så mycket roligare då!

Kram

Soja & Måns för ett och ett halvt år sen! Måns e liiiite större nu!

Inga kommentarer: