tisdag 13 oktober 2009

Kurstillfälle 2

Japp..idag var det dags för kurs igen och idag fick Soja va me! Helt sjukt kul är det...detta passar oss så bra. Soja tyckte definitivt att detta va toppen!
Idag sysslade vi med burlekar, att få hunden att med glädje och frivilligt gå in i sin bur samt ett kommando "fri" för att få springa ut. Vi tränade även på omvänd lockelse och handtargeting. Det va även mycket vikt vid att få till en riktigt bra lek. Soja är ju inte så svår att få igång att leka om man säger så vilket ger en väldigt bra förutsättning men det kan alltid bli ännu bättre! Så svårt att berätta vad vi gjort men detta är iaf en liten kort resumé! Fick lite läxa på det vi gick igenom o jag är såå laddad att jobba med detta. Så härligt att träna på ett så positivt och för hunden aktivt sätt...sojas svans viftade hela tiden! Hon blir lite frusterad när hon försöker lista ut vad som ger utdelning o då är det bara att ha is i magen och invänta att hon ska testa rätt o efter att ha testat lite allt möjligt kommer rätt beteende....grymt!

Supernöjda ligger vi nu i soffan, soja i ena änden o jag i den andra. Imån väntar träning på förmiddagen innan praktiken på kvällen....ni kan ju gissa vad vi kommer fokusera på!

Kram från en glad matte

Inga kommentarer: