onsdag 16 december 2009

Operation!

Idag har varit en jobbig dag, iallafall till en början men den slutade väldigt bra. Upptäckte för några dagar sedan en svulst eller vad jag ska kalla det i munnen på Soja, den va stor o såg otäck ut. Tänkte ju att det va epulider men samtidigt känns det kymigt, tänk om det INTE är det utan nåt annat, tankar snurrar så lätt. Fick en tid hos veterinären idag o hon konstaterade direkt att det va epulider...skönt så långt. Då var det det jobbiga att operation är enda behandlingen vilket innebär narkos. De kunde operera redan idag o det kändes ju skönt. Efter en liten stund kom en sköterska o skulle hämta med sig soja o jag skulle åka. INTE kul för ett blödigt mattehjärta att lämna henne där men hon följde glatt med tjejen bort i korridoren....ingen separationsångest där inte. det va bara för mig att bita ihop o åka därifrån. sen blev det några timmars väntan innan vi äntligen fick samtal om att hon va vaken, allt gått bra o att hon va klar att hämtas! Lycka!
Hos veterinären kom en vinglande och sömndrucken Soja genom korridoren. Hon försökte orka va lika glad som alltid o både vi och veterinären fick pussar men man såg att krafterna inte fanns. Väl hemma somna hon direkt och har sovit hela kvällen. Nu har hon vaknat till o ätit litegrann. Hon går försiktigare än vanligt genom lägenheten men alldeles nyss kommer hon med en upphittad vante o vill leka....helt underbart. Dock avstyrde vi lekandet o hon fick stappla tillbaka till sovplatsen....lilla skruttan...I love u!

Lättade o glada är vi såklart, att det inte var något farligt och att hon klarade narkos utan problem. Nu hoppas vi på en bra läkning men det ska nog inte va några problem, ser jättefint ut i munnen! Enligt vet och skötarna hade hon varit cool o glad hela tiden....ja....the Doja:)!

Nu ska jag pussa på min lilla darling...ja soja alltså...Patrik e darling size large;)

Vet att flera tänkte på oss idag o höll tummarna! Så glad och tacksam över alla goa, underbara, omtänksamma vänner vi har! KRAM TILL ER!

1 kommentar:

Madde sa...

mm du får säga till Soja att det är bra nu!!!! Nu vet hon att massa människor bryr sig om henne o älskar henne så hon kan sluta göra oss oroliga hela tiden nu! ;) puss o älakar er alla